Dārzeņu salāti ar prosciutto un greipfrūtu

Sastāvdaļas

  • 50 g tomātu
  • 160 g kartupeļu
  • 80 g svaigu gurķu
  • 10 g spinātu
  • 20 g sarkano sīpolu
  • 30 g cūkas šķiņķa Prosciutto
  • 15 g olīveļļas
  • 5 olas
  • Greipfrūts
  • Garšvielas pēc izvēles

Pagatavošana

1 min.
  1. Kartupeļus izvāra un sagriež daiviņās. Olas novāra, noloba un sagriež daiviņās. Tomātus noblanšē, gurķus nomizo, izņem sēkliņas un sagriež. Greipfrūtu notīra un sagriež šķēlēs, šķiņķi sarullē. Visus dārzeņus pārlej ar olīveļļu, apmaisa, liek šķīvja centrā. Tad kārto greipfrūtu šķēles, dekorē ar sarkanajiem sīpoliem. Beigās liek sarullēto šķiņķi un olas.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi