Harčo zupa 2

Sastāvdaļas

  • 2.5 l ūdens
  • 500 g liellopa krūtiņa
  • 4 sīpoli
  • ½ glāzes rīsu
  • 10 aliču plūmes (to vietā var ņemt granātu sulu vai kādu plūmju sulu)
  • 2 tējkarotes garšvielu „Hmeli – suneli”(nopērkamas veikalos)
  • ½ tējk. koriandra
  • 4 ķiploku daiviņas
  • 1 pētersīļu sakne
  • 2 ēdamkarotes kapātu zaļumu (pētersīļi, dilles, baziliks)
  • 6 piparu graudiņi
  • 1 /3 tējkarotes sarkano piparu
  • ½ glāzes maltu valriekstu
  • 1 ēdamkarote kukurūzas milti
  • 3 lauru lapas, sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu sagriež mazos gabaliņos (apm. 3*4 cm), pārlej katlā ar aukstu ūdeni un vāra uz lēnas uguns ap 2 stundām. Nokāš, gaļu izņem, ar buljonu pārlej rīsus un pētersīļa sakni un vāra, pēc 10 minūtēm pievieno sagrieztus sīpolus. Apgrauzdē kukurūzas miltus un kopā ar garšvielām pievieno zupai. 20 minūtes turpina vārīt, bet 5 minūtes pirms zupa gatava pievieno riekstus un sāli. Vēl karsē, ņem no uguns, pievieno saspiestu ķiploku, zaļumus. Uzliek vāku un atstāj uz 10 minūtēm.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi