Torte „pienenīte

Sastāvdaļas

  • 2 veikalā pirktas ruletes
  • 800 g saldējums
  • 3 zefīri
  • 150 g krāsainas marmelādes
  • Zefīra un marmelādes vietā var izmantot konservētus augļus

Pagatavošana

1 min.
  1. Ruletes uz pusstundu ieliek saldētavā, tad sagriež 1,5 – 2 cm biezās šķēlītēs. Ņem katlu, tā sieniņas un dibenu izklāj ar ruletes šķēlītēm, tad uz tām liek daļu saldējuma, izlīdzina un virsū izkārto konservētu augļu gabaliņus vai zefīra un marmelādes gabaliņus. Uz tiem liek atlikušo saldējumu. Uz saldējuma uzliek ruletes šķēlītes. Uz 4 stundām liek saldētavā. Kad torte jāpasniedz, katlu izņem un iegremdē līdz pusei karstā ūdenī, tad torti izgāž uz šķīvja. Rotā ar konservētiem augļiem vai zefīru un marmelādi.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi