Pupiņu zupa ar grauzdiņiem

Sastāvdaļas

  • ½ violeto pupiņu
  • 2 -3 l ūdens
  • ½ kg cūkgaļas
  • 2 zaļie banāni (var aizvietot ar parastajiem, samazinot cukura daudzumu)
  • Cūku tauki cepšanai
  • 1 sīpols
  • 3 -4 ķiploka daiviņas
  • ½ glāzes tomātu biezeņa
  • 2 tējkarotes cukura
  • 1 tējkarote etiķis
  • 1 tējkarote sāls
  • ½ tējkarote maltu ķimeņu un maltu piparu

Pagatavošana

1 min.
  1. Pupiņas izvāra mīkstas, pēc tam tajā pašā novārījumā vāra gaļas gabaliņus. Cūku taukos mazliet apcep sīpolus, ķiplokus, piparus (visu smalki sagriež) un tomātu biezeni. Liek katlā, pievieno garšvielas, sāli un cukuru. Atstāj zem vāka uz mazas uguns uz pusstundu. 5 minūtes pirms pasniegšanas galdā pievieno banānus, kurus pirms tam sagriež gabalos un apcep, pēc tam izņem no taukiem un ar glāzes vai pudeles dibenu saspiež plācenī. Pasniedz dziļos šķīvjos ar grauzdiņiem.

Komentāri

valoģa 2011. gada 16. maijs 17:04
Labdien !!
Man šī zupa likās ļoti laba tikai ir viens mīnuss viņa ir HUJŅA!!!!!!!!!!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi