Štiovēti kāposti

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • Apmēram 1 kg skābētu kāpostu
  • 1 liels burkāns
  • Tauki vai augu eļļa
  • 2 -3 ēdamkarotes tomātu mērces
  • Ēdamkarote miltu
  • Ēdamkarote skāba krējuma
  • 1.5 1- 1,5 tējkarotes cukura
  • 1 sīpols

Pagatavošana

20 min.
  1. Nospiež kāpostiem sulu, liek tos katliņā un pielej nedaudz ūdens.
  2. Vāra apmēram pusstundu.
  3. Pa to laiku pannā uzkarsē taukus, kam pievieno ripiņās sagrieztu sīpolu, sarīvētu burkānu un tomātu mērci.
  4. Cep kāmēr sīpoli kļūst zeltaini brūni.
  5. Tad šo masu pievieno kāpostem un samaisa. ja kādam negaršosīpoli, tos var izņemt pirms pievienošanas kāpostem. pievieno cukuru, krējumu, miltus un sāli pēc garšas. Vāra līdz gatavi.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi