Pilpiena kūka

Sastāvdaļas

  • Lielās parastās vafeļu plāksnes (1 iepakojums)
  • 2 bundžas iebiezinātā pilpiena
  • 1 paciņa parasts sviests
  • Augļi dekorēšanai - apelsini, bannāni, uc

Pagatavošana

40 min.
  1. Traukā lej abas bundžas pilpienu, tam klāt liek visu sviestu - to visu samīca - līdz izveidojas viendabīga masa. Tad ņem pa vienai plāksnei vafeles un smerē virsū pilpiena masu,liekot vienu uz otra. Virskārtai smērē visu kas palicis -gar malām un pa virsu! Tad saliek augļu garnējumu pa virsu. Liek malā ievilkties vismaz uz 3 stundām. Jaskatās pašam lai butu ievilcies pilpiens!

Komentāri

Ronalds Jānis 2013. gada 23. novembris 11:29
es domaju ka tas izkatas un varētu but garšīgi :) ;)
Katrīne 2011. gada 27. jūlijs 15:46
Varētu būt garšīgi. :)
Bet, kā tas iebiezinātais piens taču tecēs pa visām malām?, vai tā nav, ja pievieno sviestu, jo kā var būt viendabīga masa, ja tur pievieno tikai sviestu? tā ir.? Es tikai jautāju. :)
_______________________
un kādas vafeles vajadzīgas?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi