Ungāru "'paprikaš" no kartupeļiem

Sastāvdaļas

  • 5 -6 vidēja lieluma kartupeļi
  • 2 lieli vai 3 vidēji sīpoli
  • 2 tkar. malti saldie pipari
  • 2 -3 ēdkar. cūku taukus (veģetāriešiem-olīveļļu)
  • 0.75 l ūdens

Pagatavošana

45 min.
  1. Kartupeļus nomizo, sagriež daiviņās!, tad uz pannas apcep sagrieztus sīpolus (eļļā vai taukos). Sīpolus apcep zeltainus, pievieno kartupeļus, apcep, tad pieber papriku un vēl nedaudz pasautē.Pielej ūdeni-aukstu!(tik daudz, lai apsegtu kartupeļu muguriņas). Sautē apmēram 20-25 min.uz lēnas uguns, kamēr kartupeļi gatavi un šķidrums ieguvis mērces konsistenci.Šo ēdienu atvedu no Ungārijas, sātīgs un labs aizņemtiem cilvēkiem, īpaši gards ar Ungāru salātiņiem(skat. salātos-Ungāru kāpostiņi).

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi