Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Ungāru "'paprikaš" no kartupeļiem

2007. gada 13. novembris
Foto: Sanita Pārpuce
Pagatavošana
45 min
1. Kartupeļus nomizo, sagriež daiviņās!, tad uz pannas apcep sagrieztus sīpolus (eļļā vai taukos). Sīpolus apcep zeltainus, pievieno kartupeļus, apcep, tad pieber papriku un vēl nedaudz pasautē.Pielej ūdeni-aukstu!(tik daudz, lai apsegtu kartupeļu muguriņas). Sautē apmēram 20-25 min.uz lēnas uguns, kamēr kartupeļi gatavi un šķidrums ieguvis mērces konsistenci.Šo ēdienu atvedu no Ungārijas, sātīgs un labs aizņemtiem cilvēkiem, īpaši gards ar Ungāru salātiņiem(skat. salātos-Ungāru kāpostiņi).
Uz augšu