Veidnē sacepti kartupeļi ar malto gaļu

Sastāvdaļas

  • Maltās gaļas
  • Sīpols
  • Kartupeļu biezenis
  • Fetas siers
  • Lociņi
  • Pipari
  • Garšviela maltajai gaļai

Pagatavošana

1 min.
  1. Uz pannas apcep malto gaļu, un sīpolu līdz tā iegūst zeltainu nokrāsu.
  2. Tad malto gaļu sajauc ar lociņiem, piedevu maltajai gaļai un pipariem. Pēc garšas var likt arī vēl citas garšvielas.
  3. Cepamajā veidnē (es ņemu stikla) vispirms liek pusi kartupeļu biezeņa, pēc tam malto gaļu un Fetas sieru, virsū liek atlikušo kartupeļu biezeni.
  4. Pēc vēlēšanās kartupeļu biezenim pa virsu arī var uzbērt fetas sieru. Cep cepeškrāsnī 20 min 175 grādu temperatūrā.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi