Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Tomātu zupa ar tunci

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • (4 porcijas)
  • 1 tējk. olīveļļas
  • 1 liels sīpols
  • 1 vidēji liels burkāns
  • 1 selerijas kāts
  • 1 ķiploka daiviņa
  • 1 neliels cukini
  • 425 g konservētu tomātu
  • 2 ēd.k. tomātu biezeņa
  • 850 ml dārzeņu buljona
  • 2 tējk. kaltētu garšaugu
  • 425 g tunča savā sulā
  • 400 g pupiņu
  • 1 tējk. tabasko mērces (nav obligāti)
  • šķipsniņa sāls
  • ½ tējk. piparu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

25 min.
  1. Sasmalcina sīpolu, nelielos gabaliņos sagriež burkānu, cukini, seleriju, saspiež ķiploka daiviņu.
  2. Dziļā sautējamā pannā uzkarsē eļļu, liek un sautē sīpolu, burkānu, seleriju un ķiploku 5 minūtes, kamēr tie ir mīksti, bet nav apbrūnējuši.
  3. Pievieno cukini, sasmalcinātus tomātus, tomātu biezeni, buljonu un garšaugus. Uzliek vāku un sautē 15 minūtes.
  4. Pievieno tunci ar sulu un pupiņas. Garšu var atsvaidzināt ar tabasko mērci. Pievieno sāli un piparus. Atstāj sautēties uz lēnas uguns vēl 10 minūtes. Pasniedz siltās zupas bļodās.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Maigā gaileņu krēmzupa

Maigā gaileņu krēmzupa

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas