Sākums > Receptes > Zupas

Tomātu zupa ar tunci

2006. gada 28. aprīlis
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
25 min
1. Sasmalcina sīpolu, nelielos gabaliņos sagriež burkānu, cukini, seleriju, saspiež ķiploka daiviņu.
2. Dziļā sautējamā pannā uzkarsē eļļu, liek un sautē sīpolu, burkānu, seleriju un ķiploku 5 minūtes, kamēr tie ir mīksti, bet nav apbrūnējuši.
3. Pievieno cukini, sasmalcinātus tomātus, tomātu biezeni, buljonu un garšaugus. Uzliek vāku un sautē 15 minūtes.
4. Pievieno tunci ar sulu un pupiņas. Garšu var atsvaidzināt ar tabasko mērci. Pievieno sāli un piparus. Atstāj sautēties uz lēnas uguns vēl 10 minūtes. Pasniedz siltās zupas bļodās.
Uz augšu