Garneļu un krabju sautējums

Sastāvdaļas

  • 1 cukini
  • 1 selerijas kāts
  • 1 sarkanā paprika
  • 2 sīpoli
  • 1 baklažāns
  • 1 tējk. eļļas
  • 1 kārbiņa sasmalcinātu konservētu tomātu (400g)
  • 3 ķiploku daiviņas
  • 1 /2 tējk. sāls
  • 150 g garneļu
  • 150 g krabju nūjiņu
  • 225 g konservētu mīdiju

Pagatavošana

1 min.
  1. Sīki sagriež cukini, seleriju, baklažānu un papriku. Sasmalcina sīpolus.
  2. Sīpolus apbrūnina uz pannas.
  3. Katliņā ielej nedaudz ūdens, liek dārzeņus, pievieno tomātus un apceptos sīpolus, kā arī sasmalcinātus ķiplokus un sāli.
  4. Dārzeņus sautē 15 minūtes.
  5. Krabju nūjiņas sagriež gabaliņos. Garneles, krabju nūjiņas un mīdijas pievieno dārzeņu sautējumam. Sautējumu uzkarsē.
  6. Pasniedz ar vārītiem rīsiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi