Ķiploklīdaka

2007. gada 12. novembris
Foto: Kristīne
Pagatavošana
30 min
1. Iepriekšējā dienā sagatavotās filejas gabalus apcep uz pannas labi sakarsētā eļļā.
2. Liec ugunsdrošā traukā (cepeškrāsni sakarsē līdz 200 grādiem).
3. Krūzītē sajauc 3-4 ēdamkarotes krējuma ar 6-7 sasmalcinātām ķiplokdaivām. Klāt pēc vēlēšanās pipariņu, sālīti vai ko nu sirds vēl kāro :)
4. Mazliet, mazliet ūdentiņu pielej, pamaisi un pārlej pāri apceptajai, cepamtraukā glīti izkārtotajai zivtiņai.
5. Tad pārklāj ar foliju un liec cepeškrāsnī uz 20 minūtēm, tad noņem nost foliju un pacep vēl 5 minūtes.
6. Viss gatavs, liec galdā, garšos dievīgi!
Uz augšu