Vistas krūtiņa zvaigžņu anīsa – sojas marinādē

Sastāvdaļas

  • Marinādei
  • 100 mlsojas mērces
  • 50 mlbalzāmetiķa
  • 200 mlaugu eļļas
  • 1 tējk. sausā ķiploka
  • 1 tējk.sausā bazilika
  • 1 tējk. sausā timiāna
  • 1 tējk. maltā ingvera
  • 1 tējk. samaltas anīsa zvaigznes
  • 600 gvistas filejas ar kauliņu
  • Piedevas
  • 200 gĶīnas kāposta
  • 120 gaustersēņu
  • 2 ēd.kmarinādes
  • 40 mlaugu eļļas
  • 100 gbasmati rīsu
  • 4 gceptu sezama sēklu

Pagatavošana

1 min.
  1. Sajaucam visas marinādes sastāvdaļas kopā un pusi pārlejam pāri vistas filejām, ļaujam iemarinēties 30 minūtes.
  2. Cepam uz sakarsēta grilla un smērējam ar palikušo marinādi.
  3. Glazūrai palikušo marinādi uzvārām ar krūzi vistas buljona, kurai pievienojam kartupeļu cieti. Pārlejam pāri gatavai vistas filejai.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi