Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Pikantā vistas fileja tīta lavaša maizē

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Vistai
  • 220 gvistas filejas
  • 10 ggaršvielu cālim
  • 3 g saldās paprikas pulvera
  • 2 gsausā ingvera
  • 50 mlaugu eļļas
  • 5 gsāls
  • Lavašam
  • 1 cepta vistas fileja
  • 1 paprika (½ dzeltena, ½ sarkana)
  • ¼gurķa
  • ¼ledus salātu
  • ¼rīvēta burkāna
  • 2 ēd.kkari mērces
  • 4 marinēti halapeņjo pipari
  • 1 ēd.ksasmalcinātu lociņu
  • Mērcei
  • 200 mlmajonēzes
  • 20 gkari pulvera
  • 3 gkaijena pulvera
  • 10 gtume rika pulvera
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Izklājam lavaša maizi un liekam virsū kārtu ar kari mērci, tad sasmalcinātus zaļumus, papriku, gurķi, burkānus, lociņus, vistas fileju un cieši aizlokam ciet stingrā rullī. Pirms pasniegšanas sagriežam.
  2. Mērce.
  3. Sajaucam visas sastāvdaļas vienā bļodā un rūpīgi izmaisām, lai izveidotos vienkrāsaina mērce.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Mājās gatavota zemeņu saldējuma kūka

Mājās gatavota zemeņu saldējuma kūka

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas