Laša fileja tandorī jogurta marinādē

Sastāvdaļas

  • Laša marinādei: 1 ldabīgā jogurta
  • 2 tējk. sausā ingvera
  • 4 ēd.k. paprikas pulvera
  • 2 -3 daivassasmalcināta ķiploka
  • 10 grupja maluma piparu
  • 2 ēd.ktomātu pastas
  • 2 citronu sula
  • 2 citronu miziņas
  • 1 tējk.kaijena piparu
  • 40 mlaugu eļļas
  • 200 g*4laša filejas
  • Pasniegšanai: 2apelsīni
  • 200 g spinātu
  • 40 mlaugu eļļas
  • 10 gsezama sēklu
  • 10 gmaurlociņu dekoram

Pagatavošana

1 min.
  1. Sajaucam marinādei visas sastāvdaļas kopā vienā bļodā un ļaujam 30 minūtes pastāvēt. Lasi iemarinējam 5-10 minūtes pirms cepšanas. Cepam uz sakarsētas pannas vai grilla.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi