Gaļa ar kartupeļiem un sieru

Sastāvdaļas

  • 600 g liellopu gaļas
  • 800 g kartupeļu
  • 200 g majonēzes
  • 50 g cieta siera
  • 4 -5 ķiploka daiviņas
  • Sāls, pipari

Pagatavošana

1 min.
  1. Liellopu gaļu izmazgāt, sagriezt propocionālos gabaliņos, atsist, pievienot sāli, piparus. Tad vienmērīg salikt uz cepamās pannas.
  2. Gaļu apbērt ar sīki sagrieztiem ķiplokiem.
  3. Kartupeļus zagriezt aplišiem, uzlikt uz gaļas, visu apliet ar majonēzi un virsu uzbert sarivētu sieru.
  4. Cept kārstā cepeškrasnī 200 grados 40 minūtes.
  5. (Liellopu gaļas vietā var izmantot kakla karbonādi, arī ļoti garsīgi)

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi