Cepta vista zem sloga-ātri,garšīgi

Sastāvdaļas

  • Jauka, mīksta vistiņa
  • Sāls
  • Pipari
  • Karijs

Pagatavošana

20 min.
  1. Jauko, mīksto vistiņu ieberž ar sāli, rupji maltiem pipariem, nedaudz kariju.
  2. Pietiekoši lielu pannu ietauko un uzkarsē.
  3. Vistu uzliek uz pannas, pārsedz ar dēlīti un slogam uzliek tīru ķieģeli- bez jokiem!m Var arī citu līdzvērtīgu smagumu!
  4. Cep uz vidēja karstuma 10 min .,tad vistu apgriež un atkal cep 10 min.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi