Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Vista turku gaumē ar rīsiem

2007. gada 7. novembris
Foto: Caprizzy
Pagatavošana
45 min
1. Uzliek vārīt rīsus.
2. No vistas noņem ādu, apsāla, sapiparo un apcep eļļā. Atlikušajā eļļā apcep sīpolus, kam pievienoti ķiploki, maltās lauru lapas un koriandrs un apcep līdz tie ir kļuvuši zeltaini.
3. Tad pievieno rīsus un apmaisa tā, lai tie būtu pārklājušies ar eļļu, pievieno tomātus, ķimenes, kurkumu un rozīnes. Vistu liek atpakaļ pannā un pievieno buljonu. Uzvāra, tad nogriež uguni mazāku un sautē 10 min.
4. Pievieno olīvas un sautē vēl 10-15 min. Asumam ar pievienot pāris piles Tabasco vai citu aso mērci.

Labu apetīti!
Uz augšu