Saceptais,zeltainais tiramisū ar šokolādes mērci

Sastāvdaļas

  • 3 -4 olas
  • 250 g margarīna
  • Cukurs pēc garšas jāpievieno
  • 100 g milt
  • 3 tejk. cepamais pulveris
  • 1.5 l piena
  • Kanēli (5 )
  • 1 pacina biezpiena
  • Saldais krējums(1 mza pacina)
  • Mērcei
  • Šokolādes tāfelīte
  • Kartupeļu ciete(apm.1 tējk.)

Pagatavošana

35 min.
  1. Pienu ielej bļodā ,pievieno klāt visu paciņu biezpiena(samaisa tā lai izveidojas vienmērīga massa) vēl klāt pievieno cukuru.
  2. Atsevišķi saldo krējumu samaisa kombainā,lai izveidotos putukrējums,pēc tams kombainā sasmalcina kanēli un to pievieno klāt putukrējumam.Bļodiņā kur atrodas piens ,klāt ēl pievieno cepamo pulveri un miltus,olas(kārtīgi samaisa massu ,lai nebūtu neviens kunkulis).
  3. Atsevišķi izkausē sviestu.Tad to pievieno klāt piena massai.
  4. Vēlams lai piena mīkla ievelkas kādas 5 min.
  5. Tad to liek cepeškrāsnī,280 grādu temperatūrā.
  6. Kad tiramisū ir sacepts ,tam vidū iepilda kanēli ar putukrējumu.
  7. Mērces pagatavošana:
  8. Šokolādi izkausē,tad to ielej bļodiņā un pievieno kartupe''lu cieti.
  9. Mērci samaisa un pārklāj bļodu ar mitru lupatu vai dvieli,lai tā ievelkas 10-15 mi.Vēlams 15.
  10. Pasniec tiramisū ar pārlieto mērci.
  11. vēl to var pārkaisīt ar melnajām magonēm.
  12. Dāņi šo ēdienu pasniedz uz šķīvja noliekot rozi,romantiskiem vakariem,klāt piedzerot vīnu.
  13. Lai veicas!!! Daina

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi