Sākums > Receptes > Deserti

Seiseļu kārtotais iebiezinājums ar ''parilto'' mērci

2007. gada 6. novembris
Foto: Daina Siliņa
Pagatavošana
25 min
1. Pienu,cepamo pulveri un kviešu miltus sajauc viendabīgā massā.Margarīnu izkausē un atsevišķā bļodiņā sajauc ar olām,pievieno sāli un cukuru.Abas vielas sajauc kopā tā ,lai izveidotos viendabīga massa.Cep 250 grādu lielā temperatūrā.
2. Beigās sacepumu pārkaisa ar pūdercukuru,dekoratīvajām skaidiņām.
3. Noformējumam vēl var izmantot dekoratīvās pērlītes.
4. Ēd ar dakšiņu un nazīti.
5. Angļi to ēd kopā ar tēju un iebiezināto pienu.
6. Labu apetīti.:))
Uz augšu