Vistas fileja mandeļu mērcē

Sastāvdaļas

  • 1 vistas fileja
  • Mazliet eļļas
  • 4 ēd/k sojas mērces
  • 3 ēd/k mandeļu
  • 150 gr saldā krējuma

Pagatavošana

30 min.
  1. vistas fileju nomazgā,sagriež kumosa lieluma gabaliņos, un liek uz sakarsētas pannas ar nedaudz eļļu,apcep.
  2. tikmēr var samalt mandeles,vai sarīvēt, vai arī sadauzīt dvielī.
  3. uz vistas filejas uzlej sojas mērci,apmaisa.
  4. Liekat klāt samaltās mandeles un 1min.apcepiet un lejiet klāt saldo krējumu,apmaisiet.Vāku virsū un apmēram 1min.pasautējiet.
  5. Ēdiens ir dievišķis,varat pasniegt ar svaigiem dārzeņiem,
  6. Var arī ar makaroniem,vai rīsiem.
  7. Lai jums labi garšo!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi