Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Pīle mērcē

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Putnu gaļa - pīle: 1 gb
  • Sojas mērce: 3 ēd.k
  • Cukurs: 2 ēd.k
  • Kartupeļu ciete: 1 tējk
  • Rīsu šņabis: 2 ēd.k
  • Malts kanēlis: 2 g
  • Sīpoli: 1 gb
  • Sāls: pēc garšas
  • Dilles un pētersīļi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Pīli nomazgājiet, lieciet ar krūtiņu uz leju, aplejiet ar ūdeni, pievienojiet sojas mērci, rīsu šņabi, sāli un vāriet uz lēnas uguns apmēram stundu. Tad apgrieziet otrādi un vāriet vēl 30 min. Gatavu pīli izņemiet no buljona, atdzesējiet un sadaliet 8 daļās. Lieciet dziļā bļodā. Mērces pagatavošanai ņemiet 3 gl. buljona, kurā vārijās pīle, pievienojiet cukuru, kanēli, sīpolus un vāriet uz lēnas uguns apmēram 1 stundu. Buljonu izkāsiet, pievienojiet kartupeļu cieti, kas izšķīdināta nelielā buljona daudzumā, un maisot vāriet. Tad noņemiet no uguns. Aplejiet pīli ar pagatavoto mērci un atdzesējiet. Pasniedziet dekorētu ar zaļumiem.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Bagātīgā melleņu siera kūka

Bagātīgā melleņu siera kūka

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas