Ļoti vienkārša ābolkūka

Sastāvdaļas

  • 2 glāzes miltu
  • 3 ēd.k. margarīna
  • ½ - 1 glāze cukura
  • 1 tējk. cepamā pulvera
  • 1 -2 olas
  • Piens
  • Kanēlis
  • Āboli

Pagatavošana

1 min.
  1. Sākumā miltos "ieberz" margarīnu tā, lai visa masa būtu puslīdz viendabīga (bet graudaina). Pievieno cukuru un cepamo pulveri. Tai pašā glāzē, kur mērīji miltus, sakul olu (-as) un tai pielej pienu līdz glāze pilna. Samaisi un pievieno miltu/margarīna/cukura maisījumam. Kārtīgi visu sajauc un, ja nepieciešams, vari pievienot vēl MAZLIET piena. Mīklai jābūt diezgan biezai. Ietaukutā veidnē lej mīklu, kuru noklāj ar šķēlītēs sagrieztiem āboliem. Pārkaisi ar cukuru un kanēli un "šauj" cepeškrāsnī. Cep aptuveni 40-60 min. 180-200 grādos. Ātri, vienkārši un, galvenais, garšīgi.
  2. P.S. Iesaku izmantot pēc iespējas skābākus ābolus.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi