Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Ļoti vienkārša ābolkūka

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 glāzes miltu
  • 3 ēd.k. margarīna
  • ½ - 1 glāze cukura
  • 1 tējk. cepamā pulvera
  • 1 -2 olas
  • Piens
  • Kanēlis
  • Āboli
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Sākumā miltos "ieberz" margarīnu tā, lai visa masa būtu puslīdz viendabīga (bet graudaina). Pievieno cukuru un cepamo pulveri. Tai pašā glāzē, kur mērīji miltus, sakul olu (-as) un tai pielej pienu līdz glāze pilna. Samaisi un pievieno miltu/margarīna/cukura maisījumam. Kārtīgi visu sajauc un, ja nepieciešams, vari pievienot vēl MAZLIET piena. Mīklai jābūt diezgan biezai. Ietaukutā veidnē lej mīklu, kuru noklāj ar šķēlītēs sagrieztiem āboliem. Pārkaisi ar cukuru un kanēli un "šauj" cepeškrāsnī. Cep aptuveni 40-60 min. 180-200 grādos. Ātri, vienkārši un, galvenais, garšīgi.
  2. P.S. Iesaku izmantot pēc iespējas skābākus ābolus.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rabarberu zefīri

Rabarberu zefīri

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas