Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Skjoveeti kaaposti ar bekonu un medu

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • Produktu daudzums atkariibaa no katla lieluma un eedaaju skaita
  • Skaabeeti kaaposti 1 dalja
  • Svaigi kaaposti 1 dalja
  • Burkaani 1-2 gab
  • Kuupinaats shkjinjkjis (diezgan daudz)
  • Medus 1-2 eed.karotes
  • Citas garshvielas, peec gaumes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Apcep lielaa katlaa sagrieztu shkjinjkji. Arii atdaliito aadu nevajag uzreiz izmest, to varees izdariit kad kaaposti buus gatavi.
  2. Pievieno skaabeetus kaapostus un sautee.
  3. Atsevishkjaa katlaa izsautee svaigos kaapostus ar lielaas ripaas sagrieztiem burkaaniem.
  4. Kad skaabeetie kaaposti gatavi, tiem pievieno izsauteetos svaigos.
  5. Sauteejot neljauj piedegt, peec vajadziibas pielekot vaariitu karstu uudeni, viegli apmaisot.
  6. Medu liek beigaas peec garshas - 1-2 eed.karotes.
  7. Vairaakas reizes sildot tie kljuust garshiigaaki.
  8. Labu eestgribu!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Azu tatāru gaumē

Azu tatāru gaumē

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas