Zivs fileja ar dārzeņiem

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 3 kvalitatīvas balto zivju filejas
  • 2 ēdamkarotes kausēta sviesta
  • 1 liela ķiploka daiviņa, izspiesta caur sietiņu
  • ½ tējkarote sāls
  • ½ tējkarote samaltu melno piparu
  • 1 zaļais saldais pipars ar izņemtām sēklām, sagriezts aplīšos
  • 2 tomāti, sagriezti aplīšos
  • 1 citrons, izspiests

Pagatavošana

1 min.
  1. Uzkarsējiet pannu līdz 200*C. Ielieciet zivju filejas traukā ar ādu uz leju. Sajauciet sviestu ar ķiplokiem un ar otiņu uzklājiet to uz zivs. Pievienojiet sāli un piparus. Salieciet kārtām zaļos piparus, sīpolus un tomātus virsū zivij. Vienmērīgi apslaciet ar citrona sulu. Cepiet 20 minūtes. Pasniedziet siltu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi