Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Mazā Pavlova ar jāņogām

Mazā Pavlova ar jāņogām

FOTO: Depositphotos.com

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 olu baltumi
  • 65 g cukura
  • 100 g g saldā krējuma
  • 150 g sarkano jāņogu
  • 1 ēd. k. cukura ogu krēmam
  • 30 g melleņu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

70 min.
  1. Tīrā un sausā traukā saputo olu baltumus. Pievieno pusi no cukura daudzuma un puto, līdz iegūst stingras putas. Pēc tam uzmanīgi iecilā atlikušo cukuru.
  2. Rūpīgi ieziež plāti vai arī izmanto cepamo papīru. No iegūtās masas veido 4 apaļas kūciņas, lai vidū veidojas iedobīte krēmam.
  3. Cep cepeškrāsnī 125*C apmēram 50 minūtes. Bezē kūciņām jābūt trauslām un sausām.
  4. Stingri saputo saldo krējumu.
  5. Vajadzības gadījumā ogas notīra un noskalo. Pusi no jāņogu daudzuma un visas mellnes saspaida, tad sajauc ar putukrējumu.
  6. Bezē kūciņas pārklāj ar sagatavotu jāņogu - melleņu krēnu. Rotā ar atlikušajām jāņogām.
    Pasniedz tūlīt.

    Lai labi garšo!
    Bezē kūciņas pārklāj ar sagatavotu jāņogu - melleņu krēnu. R...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Cūkgaļas filejas medaljoni bekonā ar saldā krējuma mērci

Cūkgaļas filejas medaljoni bekonā ar saldā krējuma mērci

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas