Mazā Pavlova ar jāņogām

Mazā Pavlova ar jāņogām
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 2 olu baltumi
  • 65 g cukura
  • 100 g g saldā krējuma
  • 150 g sarkano jāņogu
  • 1 ēd. k. cukura ogu krēmam
  • 30 g melleņu

Pagatavošana

70 min.
  1. Tīrā un sausā traukā saputo olu baltumus. Pievieno pusi no cukura daudzuma un puto, līdz iegūst stingras putas. Pēc tam uzmanīgi iecilā atlikušo cukuru.
  2. Rūpīgi ieziež plāti vai arī izmanto cepamo papīru. No iegūtās masas veido 4 apaļas kūciņas, lai vidū veidojas iedobīte krēmam.
  3. Cep cepeškrāsnī 125*C apmēram 50 minūtes. Bezē kūciņām jābūt trauslām un sausām.
  4. Stingri saputo saldo krējumu.
  5. Vajadzības gadījumā ogas notīra un noskalo. Pusi no jāņogu daudzuma un visas mellnes saspaida, tad sajauc ar putukrējumu.
  6. Bezē kūciņas pārklāj ar sagatavotu jāņogu - melleņu krēnu. Rotā ar atlikušajām jāņogām.
    Pasniedz tūlīt.

    Lai labi garšo!
    Bezē kūciņas pārklāj ar sagatavotu jāņogu - melleņu krēnu. R...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi