Ūdens kilņģeri

Sastāvdaļas

  • 550 g kviešu miltu
  • 250 g ūdens
  • 25 g rauga
  • 80 g sviesta
  • Sāls
  • Ķimenes

Pagatavošana

1 min.
  1. No ūdens, daļas miltu un rauga gatavo ieraugu. Uzrūkušam pievieno mīkstu sviestu, miltus, sāli, samīca uzraudzē. Uzrūgūšu mīklu liek uz mīklas dēļa, saveļ veltni,sadala gabaliņos(45-50g), izveido klinģerīšus un uzraudzē.
  2. Pēc tam kliņģerīšus, liek verdošā sāls ūdenī un vāra, līdz tie paceļas ūdens virsū. Tad ar putu karotiizņem. Liek uz ieziestas plāts, pārkaisa ra ķimenēm un karstā cepeškrāsnī cep gaiši dzeltenus.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi