Cukurvistiņas

Sastāvdaļas

  • 2-3 vistas filejas
  • 2 tējk. cukura
  • sāls, pipari pēc garšas
  • ūdens

Pagatavošana

30 min.
  1. Uz sausas pannas uzber 2 tējk. cukura, uz lēnas uguns izkausē, kamēr paliek smuki brūns;
  2. Brūnajam cukuram pielej verdošu ūdeni (apmeram glazi, jeb tik, cik daudz vēlas mērci);
  3. Brūnajā cukurūdenī liek vistas filejas gabaliņus (griež cik lielus grib, bet vēlams, lai ir plāni);
  4. Vistiņu apgrozot sautē šajā mērcītē, kamēr tā paliek mīksta, gatavošanas procesā pievieno sāli, piparus, garšvielas pēc vēlēšanās.
  5. Garšo lieliski kopā ar rīsiem. Labu apetīti :)

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi