Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Vistas gaļas karstā uzkoda

Vistas gaļas karstā uzkoda

FOTO: Depositphotos

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 vistas filejas
  • Ola
  • Milti
  • Majoneze
  • Sāls
  • Karijs
  • Eļļa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Vispirms sagatavo mīklu, sakuļ olas un pievieno miltus, 5 min. ļauj nostāvēties.
  2. Uz 2 vistas fil. pietiktu ar 3 olām, milti tik, lai mīkla būtu krējuma konsistencē.
  3. Pievieno mīklai G=garšvielas, tik tā, lai nav par daudz.
  4. Mīklai piejauc arī 2 ēd. k. majonēzes.
  5. Vistas fileju sagriež strēmelītēs. Iemērc mīklā un liek uz pannas, kur eļļa ir padaudz, lai gabaliņi ir vismaz līdz pusei nosegti.
  6. Cep zeltaini brūnus, ņem arā, nosusina uz papīra dvieļiem un pasniedz ar mercītēm.
  7. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gatavs 10 minūtēs: Saldais kārtojums "Švarcvaldes ķiršu kūka"

Gatavs 10 minūtēs: Saldais kārtojums "Švarcvaldes ķiršu kūka"

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas