Sākums > Receptes > Uzkodas

Vistas gaļas karstā uzkoda

2007. gada 5. novembris
Foto: Kristīne Kraukle
Pagatavošana
30 min
1. Vispirms sagatavo mīklu, sakuļ olas un pievieno miltus, 5 min. ļauj nostāvēties.
2. Uz 2 vistas fil. pietiktu ar 3 olām, milti tik, lai mīkla būtu krējuma konsistencē.
3. Pievieno mīklai G=garšvielas, tik tā, lai nav par daudz.
4. Mīklai piejauc arī 2 ēd. k. majonēzes.
5. Vistas fileju sagriež strēmelītēs. Iemērc mīklā un liek uz pannas, kur eļļa ir padaudz, lai gabaliņi ir vismaz līdz pusei nosegti.
6. Cep zeltaini brūnus, ņem arā, nosusina uz papīra dvieļiem un pasniedz ar mercītēm.
7. Lai labi garšo!
Uz augšu