-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Uzkodas
-
>
Vistas gaļas karstā uzkoda
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
2 vistas filejas
-
Ola
-
Milti
-
Majoneze
-
Sāls
-
Karijs
-
Eļļa
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
30 min.
-
Vispirms sagatavo mīklu, sakuļ olas un pievieno miltus, 5 min. ļauj nostāvēties.
-
Uz 2 vistas fil. pietiktu ar 3 olām, milti tik, lai mīkla būtu krējuma konsistencē.
-
Pievieno mīklai G=garšvielas, tik tā, lai nav par daudz.
-
Mīklai piejauc arī 2 ēd. k. majonēzes.
-
Vistas fileju sagriež strēmelītēs. Iemērc mīklā un liek uz pannas, kur eļļa ir padaudz, lai gabaliņi ir vismaz līdz pusei nosegti.
-
Cep zeltaini brūnus, ņem arā, nosusina uz papīra dvieļiem un pasniedz ar mercītēm.
-
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs