Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Pildīts pīles cepetis

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • (5-6 personām)
  • 2 pīles
  • 3 - 4 pīļu aknas
  • Sardele
  • 50 gr sviesta
  • ½ karotes berztas baltmaizes
  • Ola
  • Pētersīļlapas
  • 100 gr sviesta
  • 1 litrs karsta ūdens
  • 1 / 2 tējk. miltu
  • Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Padarinātām, notīrītām un nomazgātām pīlēm iepilda zem krūšu ādas biezeni, ko pagatavo 2 - 3 reizes maltas pīļu aknas sajaucot ar sīki sakapātu sardeli, izmērcētu, nospiestu baltmaizes mīkstumu, izkausētu sviestu, berztu baltmaizi, sakultu jēlu olu, smalki kapātām pētersīļlapām un sāli. Pildītas pīles sašuj ciet, apkaisa ar sāli, ar krūšu pusi ieliek sabrūninātā sviestā un 1 ½ - 2 st. cep karstā krāsnī, pa laikam aplaistot.
  2. Cepeša piedegas nokasa no pannas, savāra ar iekaisītiem miltiem, ūdeni, sāli un izkāš, dod galdā atsevišķā traukā. Pīles sagriež gabalos, sakārto uz garenas bļodas un pasniedz ar brūniem kartupeļiem un brūkleņu ievārījumu.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rabarberu - zemeņu plātsmaize

Rabarberu - zemeņu plātsmaize

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas