Pildīta vista2

Sastāvdaļas

  • 1.2 vista
  • 300 g cūkgaļas
  • 50 g lazdu riekstu kodolu
  • 0.5 litri saldā krējuma
  • 2 -3 olas
  • Muskatrieksts
  • 1 burkāns
  • Pētersiļi
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

1 min.
  1. Vistai pārgriež ādu gar mugurkaulu, izņem kaulus. Tos liek vārīties buljonam. Vistas gaļu kopā ar cūkgaļu samaļ 2 reizes. Maltai gaļai pievieno apgrauzdētus, sasmalcinātus riekstus, nedaudz sarīvēta muskatrieksta, sāli, piparus. Saputo krējumu un olas baltumus, iecilā labi samīcītā gaļas masā. To pilda vistas ādā, aizšuj , sasien vai ietin celofānā vai pergamentā, liek vārīties buljonā, kam pievienots burkāns un zaļumi. Gatavu vistu iztin no, liek cepeškrāsnī, lai viegli apbrūninātu. Atdzisušu sagriež, želē ar buljonu. Pasniedz kopā ar marinētiem augļiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi