Pildīta vista2

2007. gada 4. novembris
Foto: Anita Apsīte
Pagatavošana
1 min
1. Vistai pārgriež ādu gar mugurkaulu, izņem kaulus. Tos liek vārīties buljonam. Vistas gaļu kopā ar cūkgaļu samaļ 2 reizes. Maltai gaļai pievieno apgrauzdētus, sasmalcinātus riekstus, nedaudz sarīvēta muskatrieksta, sāli, piparus. Saputo krējumu un olas baltumus, iecilā labi samīcītā gaļas masā. To pilda vistas ādā, aizšuj , sasien vai ietin celofānā vai pergamentā, liek vārīties buljonā, kam pievienots burkāns un zaļumi. Gatavu vistu iztin no, liek cepeškrāsnī, lai viegli apbrūninātu. Atdzisušu sagriež, želē ar buljonu. Pasniedz kopā ar marinētiem augļiem.
Uz augšu