Svaigu kāpostu salāti 2

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 200 g balto galviņkāpostu
  • 150 g ābolu
  • 15 g cukurs
  • Sāls
  • 60 g krējums
  • Citronskābe

Pagatavošana

1 min.
  1. Kāpostus saēvelē vai sagriež sīkās skaidiņā, pārkaisa ar sāli, citronskābi un cukuru un saberž, līdz rodas sula. Ābolus nomazgā, sarīvē un pievieno kāpostiem. Visu sajauc, liek traukā un pārlej ar krējumu.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi