Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Salāti Svaigu kāpostu salāti 2

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 200 g balto galviņkāpostu
  • 150 g ābolu
  • 15 g cukurs
  • Sāls
  • 60 g krējums
  • Citronskābe
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Kāpostus saēvelē vai sagriež sīkās skaidiņā, pārkaisa ar sāli, citronskābi un cukuru un saberž, līdz rodas sula. Ābolus nomazgā, sarīvē un pievieno kāpostiem. Visu sajauc, liek traukā un pārlej ar krējumu.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ceptu kabaču kārtojums ar marinētiem sīpoliem un ķiploku mērci

Ceptu kabaču kārtojums ar marinētiem sīpoliem un ķiploku mērci

Salāti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas