Karstās ābolu sviestmaizes

Sastāvdaļas

  • 1 ābols
  • 1 ēd. k. skābā krējuma
  • 5 šķēle/s maizes
  • 40 g sviesta
  • Kanēlis, magones vai vanilīns
  • 1 ēd. k. eļļas

Pagatavošana

30 min.
  1. Ābolus nomazgā , nomizo un sarīvē skaidiņās.
  2. Sarīvētajiem āboliem pievieno skābu krējumu , cukuru un garšvielas, visu samaisa.
  3. Maizi sagriež šķēlēs. Šķēles apziež ar sviestu. Uz tām uzliek sagatavoto ābolu masu.
  4. Cepešpannu ietauko ar eļļu.
  5. Uz pannas uzliek maizītes un cep cepeškrāsnī.
  6. Maizītes kārto uz lēzena šķīvja un pasniedz karstas.

    Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Brokastis



Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes



Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi