Maltas gaļas lolodītes

Sastāvdaļas

  • 300 g lielopa vai teļa gaļas
  • 4 olu dzeltenumi
  • 70 g sīpola
  • 100 g vārītu rīsu
  • 50 g sviesta
  • Pētersiļi, sāls, maltie pipari

Pagatavošana

1 min.
  1. Gaļu samaļ, pievieno olu dzeltenumus, kausētu sviestu, vārītus rīsus, sasmalcinātus pētersiļus, sāli un piparus. Visas sastāvdaļas mīca, līdz izveidojas viendabīga, vijīga masa. Ar mitrām rokām veido apaļas lodītes un liek verdošā, nedaudz salītā ūdenī vai verdošā buljonā un vāra, līdz lodītes gatavas

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi