Brūnā vistiņa garšvielās

Brūnā vistiņa garšvielās
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 1 vesela vista
  • Medus
  • Malta paprika
  • Gaļas kopējā garšviela
  • Sāls
  • Pipari
  • Eļļa

Pagatavošana

120 min.
  1. Nomazgā, nosusina, apstrādā vistu.
  2. Tad iesmērē ar medu un visām garšvielām.
  3. Cep no sākuma 180 grādos, tad 150 grādos, apmēram pusotru stundu. Ņammīgi.

    Labu apetīti!
    Cep no sākuma 180 grādos, tad 150 grādos, apmēram pusotru st...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Juris 2009. gada 13. jūnijs 14:36
Paldies receptes autoram,mēli var norīt šādi pagatvojot vistu.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi