Gāļa franču gaumē

Sastāvdaļas

  • Cukgaļas karbonāde
  • Sīpoli
  • Siers
  • Majonēze

Pagatavošana

1 min.
  1. Cukgaļas karbonādi sagriezt šķelēs, atsist, tad pievienot sāli un piparus un uzlikt uz cepamas pannas.
  2. Sīpolus sagriezt gredzentiņiem un uzlikt uz gaļu, tad apbērt ar sarivēto sieru un pievienot majonēzi.
  3. Cept 200 grados 20-25 minūtes.

Komentāri

piko 2010. gada 13. jūlijs 13:04
Izlasiju un jau zinu ka buss garsigi!!!!!!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi