Huzāru pogas

Sastāvdaļas

  • 150 g sviesta
  • 80 g cukura
  • 2 olu dzeltenumi
  • 250 g miltu
  • 2 tējk. vanilīncukura
  • Daži pilieni mandeļu esences
  • 100 g ķiršu ievārījuma pil.dīsanai
  • 2 ēdamk. pūdercukura pārkaisīšanai

Pagatavošana

1 min.
  1. Sviestu saputo ar cukuru, pievieno olu dzeltenumus, vanilīncukuru un mandeļu esenci. Samīca kopā ar miltiem, uz vienu stndu noliek aukstumā.
  2. No mīklas saviļā ķiršu lieluma bumbiņas, iespiež tajās bedrītes un liek uz cepamā papīra. Katrā iespiestajā bedrītē ieliek mazliet ievārījuma. Cep 10 minūtes 180oC temperatūrā. Atdzesētus cepumus pārkaisa ar pūdercukuru.

Komentāri

Iveta 2011. gada 13. februāris 18:57
Ļoti vienkārši un garšīgi cepumi! Es tikai taisu bez esences, jo tā man liekas sabojā garšu.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi