Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Huzāru pogas

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 150 g sviesta
  • 80 g cukura
  • 2 olu dzeltenumi
  • 250 g miltu
  • 2 tējk. vanilīncukura
  • Daži pilieni mandeļu esences
  • 100 g ķiršu ievārījuma pil.dīsanai
  • 2 ēdamk. pūdercukura pārkaisīšanai
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Sviestu saputo ar cukuru, pievieno olu dzeltenumus, vanilīncukuru un mandeļu esenci. Samīca kopā ar miltiem, uz vienu stndu noliek aukstumā.
  2. No mīklas saviļā ķiršu lieluma bumbiņas, iespiež tajās bedrītes un liek uz cepamā papīra. Katrā iespiestajā bedrītē ieliek mazliet ievārījuma. Cep 10 minūtes 180oC temperatūrā. Atdzesētus cepumus pārkaisa ar pūdercukuru.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kurkuma gurķi

Kurkuma gurķi

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas