Ašais pupiņu un tomātu sautējums vakariņām

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 480 g Tomātu savā sulā (1 kons.kārba)
  • 400 g Kons.sarkano pupiņu (1 burciņa)
  • 1 -2 čilli pipari (vēlams svaigi, ja nav, var izlīdzēties ar maltajiem Kajenes pipariem)
  • 3 -4 ķiploku daiviņas
  • Sāls, pipari
  • Siers parmezan, ja garšo

Pagatavošana

30 min.
  1. Sagatavo sastāvdaļas - tomātiem notecina pusi sulas, sagriež gabaliņos, pupiņas noskalo zem tekoša ūdens, notecina. Ķiplokus sagriež šķēlītēs vai palielos gabaliņos, čili piparu sīki sakapā. (15 min)
  2. Pannā ielej nedaudz eļļas (iesaku olīveļļu, jo tā dod īsto garšu). Ieber pannā ķiploku un čilli, karsē līdz ķiploks sāk zeltoties. Lej pannā tomātus, pupiņas un ik pa laikam apmaisot sautē, līdz iztvaikojusi daļa sulas un sastāvdaļas ir "saplūdušas" kopā (15min)
  3. liek ēdienu bļodiņās, pārkaisa ar rīvētu parmas sieru, pēc garšas pievieno garšvielas (piem ķiploku sāli). Visgardāk kopā ar siltu, tikko ceptu maizīti...

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi