Sākums > Receptes > Salāti

Siltie vistas salāti

2007. gada 26. oktobris
Foto: Laura Šmite
Pagatavošana
40 min
1. Vistu sagriež kubiņos vai strēmelītēs un apcep uz pannas līdz parādās zeltaina garoziņa. Turpat pannā pievieno sāli un 5piparu maisījumu.
2. Sagriež šampinjonus, apcep. Pannā pievieno garšvielas.
3. Sagriež papriku un apcep. Pannā pievieno garšvielas.
4. Novāra makaronus kopā ar buljona kubiņiem.
5. Visas sastāvdaļas jauc kopā lielā augstā traukā (es parasti izmantoju kādu lielāku katlu).
6. Kad viss sajaukts, nomizo ķiploku un spiednē saspiež vai arī sīki sagriež.
7. !!! Visas receptes sastāvdaļas jācep atsevišķi. !!!
8. Vēlams, lai pārliekot sastāvdaļas no pannas jaucamajā traukā, līdzi tiktu piejaukts nedaudz eļļas, tās pašas, kurā produkts ir cepts. Tas vajadzīgs, lai produktus būtu vieglāk apmaisīt, jo salāti netiek atjaukti ar citām mērcēm
Uz augšu