Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Marinēta vista sinepēs un citronā

2007. gada 21. oktobris
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
180 min
1. Nomizo un saspiež ar ķiplokspiedi, vai sarīvē uz rīves ķiplokus.
2. Pievieno pārējās sastāvdaļas, izņemot vistu un ūdeni. Pievieno arī dažas citrona šķēles - skatam un papildus garšai.
3. Visu samaisa, tad pievieno ūdeni un vēlreiz samaisa - pievieno vistu.
4. Ļauj marinādei ievilkties (ja ir laiks) apmēram 2 stundas, ja nav laika, tad var likt uzreiz cepeškrāsnī, ja gatavo kā šasliku, vēlama būtu kāda diennakts, vai vismaz nakts.
5. Liek cepeškrāsnī (kopā ar visu marinādi) un cep kamēr mīksta, reizi pa reizei apskatot un ja šķiet, ka cepās par ātru pa reizei var uzliet ūdeni (nu domāju, kā cept šasliku neviens nav jāmāca).

Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu