Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Baklažānu, tomātu un šampinjonu sacepums

2007. gada 17. oktobris
Foto: Depositphotos.com
Pagatavošana
45 min
1. Baklažānus sagriež ~ 1 cm biezās šķēlēs, apber ar sāli, pipariem, piespiez ķiploku un samaisa. Ļauj pastāvēt.
2. Pa to laiku, tikapt biezās šķēlēs, sagriež tomātus un šampinjonus.
3. Sarīvē sieru.
4. Tad visu kārto cepamajā traukā - var vienā lielā vai vairākos mazākos - uzreiz atbilstoši porcijas lielumam. Pamīšus liek baklažanu, sēnes un tomātus. Var kārtot vienā vai divās kārtās.
5. Visu pārber ar mazliet sāls un pipariem, uzlej majonēzi un pārber sieru.
6. Ēdienu cep cepeškrāsnī 180 grādu temperatūrā 20 - 30 minūtes.

Labu apetīti!
Foto: Depositphotos.com
Uz augšu