Baklažānu, tomātu un šampinjonu sacepums

Baklažānu, tomātu un šampinjonu sacepums
Foto: Depositphotos.com
Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

  • 2-3 baklažāni (atkarībā no lieluma)
  • 5-6 tomāti
  • 20 šampinjoni
  • 5-7 daiviņa/s ķiploka
  • 3 iepakojumi Mozzarella siera
  • Majonēze
  • Sāls
  • Pipari

Pagatavošana

45 min.
  1. Baklažānus sagriež ~ 1 cm biezās šķēlēs, apber ar sāli, pipariem, piespiez ķiploku un samaisa. Ļauj pastāvēt.
  2. Pa to laiku, tikapt biezās šķēlēs, sagriež tomātus un šampinjonus.
  3. Sarīvē sieru.
  4. Tad visu kārto cepamajā traukā - var vienā lielā vai vairākos mazākos - uzreiz atbilstoši porcijas lielumam. Pamīšus liek baklažanu, sēnes un tomātus. Var kārtot vienā vai divās kārtās.
  5. Visu pārber ar mazliet sāls un pipariem, uzlej majonēzi un pārber sieru.
  6. Ēdienu cep cepeškrāsnī 180 grādu temperatūrā 20 - 30 minūtes.

    Labu apetīti!
    Ēdienu cep cepeškrāsnī 180 grādu temperatūrā 20 - 30 minūtes...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi