Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Pikantā liellopa aknu pastēte

Pikantā liellopa aknu pastēte

FOTO: Depositphotos.com

Šādi pagatavota pastēte ir ļoti aromātiska, garda un labi smērejama uz maizes.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 0.5 kg liellopa aknu
  • 200 g svaiga cūkgaļas speķa
  • 1 paliels sīpols
  • 1 vidējs burkāns
  • 1/2 galviņa ķiploka
  • Sāls
  • Ūdens
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

50 min.
  1. Sagriež speķi šķēlēs, sacep, tad iztecējušajos taukos sacep aknas (arī šķēlēs) labi brūnas, tāpat apcep burkānu un sīpolu (biezās šķēlēs).
  2. Liek visu katliņā, pievieno sāli, pielej ūdeni tik daudz, lai knapi nosedz. Sutina, kamēr ļoti mīkstas aknas un burkāni, apm. 40 min. Šķidrumam jāpaliek uz pusi mazāk, kā pārējie produkti.
  3. Tad visu samaļ, pievienojot ķiploku daiviņas(tās nedrīkst vārīt, bet jāpiemaļ svaigas).
  4. Tad lej masu bļodiņās un, kad atdzisusi, ieliek ledusskapī.

    Lai labi garšo!
    Tad lej masu bļodiņās un, kad atdzisusi, ieliek ledusskapī....

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Azu tatāru gaumē

Azu tatāru gaumē

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas