Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Ceptas reņģes sīpolos

Ceptas reņģes sīpolos

FOTO: Shutterstock.com

Šādi pagatavotas reņģes izdodas īpaši sulīgas un gardas. Tāpat cep arī salakas. Sāli un piparus liek ļoti, ļoti maz - tikai pie miltiem.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg Renģes
  • Milti panēšanai
  • Eļļa cepšanai
  • Garšvielas zivīm, citronpipari, lauru lapas
  • 4 sīpoli
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Reņģes iztīra un nomazgā. Bļodā ieber garšvielu maisījumu zivīm un ieber arī citronpiparus. Tad ieliek arī reņģes un samaisa kopā ar garšvielām. Bļodai uzliek vāku un ieliek ledusskapī vismaz uz ½ stundu.
  2. Tad reņģes apvārta miltos un izcep pannā uzkarsētā eļļā.
  3. Liek traukā ar vāku vienu kārtu reņģu, vienu kārtu sīpola ripiņu. Augšā un apakšā jābūt sīpoliem. Kad viss gatavs, tad uzliek vāku un ļauj istabas temperatūrā atdzist.
    Liek traukā ar vāku vienu kārtu reņģu, vienu kārtu sīpola ri...

    FOTO: Shutterstock.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas