Dievinātā, pikantā tusiņu mērce

Sastāvdaļas

  • 1 litram mērces
  • 2 pac jebkādu majonēzi
  • 0.5 l krējuma
  • 3 tējk. mārrutku ar kaudzi
  • Puspaciņa karija
  • 1 galviņa(ne daiviņa, bet vesela galviņa) saspiesta, vai uz smalkās rīves sarīvēta ķiploka

Pagatavošana

5 min.
  1. Visu sajauc (ja to izdara 2 st pirms tusiņa, tad mērce ir savilkusies un vēl labāka);
  2. Ielej bļogā un liek dārzeņu plates vidū (sagriezta paprika, gurķu stienīši, puķkāp.rozetītes, tomātu daiviņas utt), gan ēd ar šašlikiem utt;
  3. Var ēst ar frī kartupeļiem un makaroniem;
  4. Vispār var ēst ar jeb ko.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi