Visu sajauc (ja to izdara 2 st pirms tusiņa, tad mērce ir savilkusies un vēl labāka);
Ielej bļogā un liek dārzeņu plates vidū (sagriezta paprika, gurķu stienīši, puķkāp.rozetītes, tomātu daiviņas utt), gan ēd ar šašlikiem utt;
Var ēst ar frī kartupeļiem un makaroniem;
Vispār var ēst ar jeb ko.
Sastāvdaļas
1 litram mērces
2 pac jebkādu majonēzi
0.5 l krējuma
3 tējk. mārrutku ar kaudzi
Puspaciņa karija
1 galviņa(ne daiviņa, bet vesela galviņa) saspiesta, vai uz smalkās rīves sarīvēta ķiploka
-->
Pagatavošana
5 min.5 min.
Visu sajauc (ja to izdara 2 st pirms tusiņa, tad mērce ir savilkusies un vēl labāka);
Ielej bļogā un liek dārzeņu plates vidū (sagriezta paprika, gurķu stienīši, puķkāp.rozetītes, tomātu daiviņas utt), gan ēd ar šašlikiem utt;
Var ēst ar frī kartupeļiem un makaroniem;
Vispār var ēst ar jeb ko.
Komentāri
Pievienot komentāru
Jaunumi
Kā uz mākoņa maliņas: gaisīgā bezē recepšu izlase
Gada vēsākajos mēnešos roka biežāk stiepjas pēc ēdiena: kāpēc tā?
Neatpaliec no tendencēm! Kas jauns kokteiļu pasaulē?
Šī vietne izmanto sīkdatnes (cookies angļu val.), lai analizētu mūsu datplūsmu, uzlabotu satura kvalitāti, pielāgotu saturu lietotāju vajadzībām un optimizētu tās darbību. Sīkdatnes mūsu vietā un tikai atbilstoši norādītajiem mērķiem var pārvaldīt arī mūsu sadarbības partneri (trešās personas – datu apstrādātāji (operatori), piemēram, Google Analytics)
Sīkāk par sīkdatnēm un to dzēšanu lasi šeit
>
Komentāri