Zivs "pārsteigums"

2007. gada 12. oktobris
Foto: Caprizzy
Pagatavošana
1 min
1. Sagatavo marinādi – samaisa ūdeni ar eļļu, etiķi, estragonu, sāli un pipariem. Zivi pārlej ar marinādi un ievieto ledusskapī uz 30 min. Kamēr zivs marinējas, gatavo pildījumu – sakapātas olas, sīki sakapāti apcepti sīpoli un rupji rīvēts burkāns. Foliju iesmērē ar sviestu, liek 1 fileju, ko pārber ar rīvētu sieru, tad liek pildījumu, tad atkal rīvēto sieru, tad otru fileju. Foliju aizver ciet un cep uz restēm vai cepeškrāsnī apm. 20 min.
2. Neilgi pirms gatavības pārber vēl ar rīvēto sieru un zigzagā uzspiež majonēzi vai kečupu.
Uz augšu