Šampinjonu uzkodas

Sastāvdaļas

  • Šampinjoni (lieli)
  • Rama Crem Bonjur
  • Sīpols
  • Var pievienot arī rīvētu sieru

Pagatavošana

30 min.
  1. Šampinjoniem izņem kātiņus.
  2. Kātiņus sīki sīki sakapā.
  3. Sīpolu arī sīki sakapā (var drusku sviestņā apcept, var arī necept).
  4. Sakapātos kātiņus un sīpolus samaisa kopā ar Rama krēmu, pilda šampinjonu cepurītēs, liek uz pannas un liek cepeškrāsnī cepties.
  5. Cep pēc izjūtas, kamēr gatavi.
  6. Var pasniegt gan siltu, gan aukstu.
  7. Labu apetīti!!!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi