Siļķu tīteņi ar žāvētām baravikām

Sastāvdaļas

  • 3 izmērcētas siļķes
  • Etiķa marināde
  • 6 -7 žāvētas baravikas
  • Krustnagliņas
  • Pipari
  • Sasmalcināti loki
  • ¾ gl. skāba krējuma

Pagatavošana

1 min.
  1. Siļķes notīra, noņem ādu, izņem asaskas, pārlej ar marinādi.
  2. Marinādes gatavošana:
  3. ūdeni uzvāra, pievieno nedaudz cukura, sāli, lauru lapas, piparus, vēlreiz visu uzvāra, pievieno pēc garšas etiķi, ieber šķēlēs sagrieztus sīpolus un atdzesē.
  4. Baravikas nomazgā, mērcē aukstā ūdenī, sagriež salmiņos, sautē mīkstus.
  5. Pēc dažām stundām siķi no marinādes izņem, saliek uz dēlīša ar iekšpusi uz augšu.
  6. Uz katras filejas liek sasmalcinātas sēnes, satin veltnīšus, ko sasprauž ar krustnagliņām.
  7. Dziļā traukā veltnīšus liek citu pie cita, pārlej ar krējumu, kam piebērti sasmalcināti pipari un krustnagliņas.
  8. Pārkaisa ar sasmalcinātiem lociņiem.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi