Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Siļķu tīteņi ar žāvētām baravikām

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 3 izmērcētas siļķes
  • Etiķa marināde
  • 6 -7 žāvētas baravikas
  • Krustnagliņas
  • Pipari
  • Sasmalcināti loki
  • ¾ gl. skāba krējuma
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Siļķes notīra, noņem ādu, izņem asaskas, pārlej ar marinādi.
  2. Marinādes gatavošana:
  3. ūdeni uzvāra, pievieno nedaudz cukura, sāli, lauru lapas, piparus, vēlreiz visu uzvāra, pievieno pēc garšas etiķi, ieber šķēlēs sagrieztus sīpolus un atdzesē.
  4. Baravikas nomazgā, mērcē aukstā ūdenī, sagriež salmiņos, sautē mīkstus.
  5. Pēc dažām stundām siķi no marinādes izņem, saliek uz dēlīša ar iekšpusi uz augšu.
  6. Uz katras filejas liek sasmalcinātas sēnes, satin veltnīšus, ko sasprauž ar krustnagliņām.
  7. Dziļā traukā veltnīšus liek citu pie cita, pārlej ar krējumu, kam piebērti sasmalcināti pipari un krustnagliņas.
  8. Pārkaisa ar sasmalcinātiem lociņiem.

Līdzīgās receptes

Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Padomju laiku šniceles

Padomju laiku šniceles

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 21. janvāris 00:05 21.01 00:05
Kļūdas, ko pieļaujam, vārot cīsiņus (8)

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas