Liellopa gaļa sinepju mērcē (mm)

Sastāvdaļas

  • 400 -500g liellopa gaļas filejas
  • 2 ēdamk. sviesta
  • Sāls, melnie pipari
  • Mērcei
  • 2 mazi, sasmalcināti sīpoli
  • 200 g šampinjonu
  • ½ ēdamk. sviesta vai margarīna
  • 300 g saldā krējuma
  • 3 tējk. sojas mērces
  • 1 ½ ēd.k. sinepju
  • 1 tējk. jāņogu želejas vai šerija

Pagatavošana

20 min.
  1. Gaļu sagriež šķēlēs, tad izdauza lielos un plāno gabalos.
  2. Notīra un sasmalcina sīpolus.Sagrīež šampinjonus.
  3. Sēnes un sīpolus apcep sakarsētā pannā (bez taukvielām), līdz izzūd liekais šķidrums.
  4. Tad pievieno saldo krējumu, sojas mērci un rūpīgi samaisa. Pieliek sinepes un karsē dažas minūtes. Pēc tam pielej šeriju vai jāņogu želeju.
  5. Pannā izkausē sviestu. Ātri un vienmērīgi no abām pusēm apcep gaļu. Pievieno sāli un piparus.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi