Pupiņu zupa ar grūbām un šķiņķi

Pupiņu zupa ar grūbām un šķiņķi
Foto: Depositphotos.com

Sastāvdaļas

  • 1.5-2 l buljona (vēlams liellopu gaļas buljons)
  • 300 g balto pupiņu
  • 150 g kūpināta cūkgaļas šķiņķa
  • 3 ēd. k. grūbu
  • 3 kartupeļi
  • 10 g diļļu
  • Pipari
  • Sāls

Pagatavošana

70 min.
  1. Buljonā liek mērcētas pupiņas, grūbas, vāra.
  2. Sagriez šķiņķi kubiņos un pievieno buljonā.
  3. Kad pupiņas kļuvušas jūtami mīkstākas, pievieno nomizotus, kubiņos sagrieztus katupeļus, sāli, piparus un turpina vārīt, līdz visas sastāvdaļas mīkstas.
  4. Pirms pasniegšanas pārkaisa ar sasmalcinātām dillēm. Šķīvī var pievienot skābo krējumu.

    Labu apetīti!
    Pirms pasniegšanas pārkaisa ar sasmalcinātām dillēm. Šķīvī v...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

elīna 2011. gada 8. marts 19:22
Uldi, kam tev ribiņas? :P Garšīgi aī bez ribiņām - ņam ņam :)
Uldis 2011. gada 19. janvāris 15:29
Kurā pagatavošanas brīdi parādīsies ribiņas?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Zupas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi