Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Putnu gaļas biezeņa zupa

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 /2 vistas
  • Sāls, pipari (nemalti)
  • 100 g dārzeņu
  • 40 g sviesta
  • 60 g miltu
  • 1 /4 l saldā krējuma
  • 1 olas dzeltenums
  • Pētersīļi
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

120 min.
  1. Notīrītu un nomazgātu vistas pusi sadala 3 līdz 4 gabalos, ieliek siltā sālsūdenī un vāra aptuveni pusstundu, pievieno gabaliņos sagrieztus dārzeņus un vāra mīkstus. Izņem no buljona gaļu, atdala no kauliem un sakapā. Var samalt gaļasmašīnā kopā ar saknēm un samaisīt mikserī. Pievieno sviestā apbrūninātus miltus, kas uzvārīti buljonā. Tad pievieno saldo krējumu, kurā iemaisīts olas dzeltenums. Zupa ir bieza, bez kunkuļiem, ar ļoti maigu garšu. Pasniedz ar grauzdiņiem.

Līdzīgās receptes

Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gaileņu mērce ar jaunajiem kartupeļiem un gurķu šķēlītēm fiksajā marinādē

Gaileņu mērce ar jaunajiem kartupeļiem un gurķu šķēlītēm fiksajā marinādē

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas