Ķiršu - mandeļu pīrāgs

Sastāvdaļas

  • Smilšu mīkla - daudzums atkarībā no formas
  • Saldētie ķirši (puse paciņas)
  • Olas baltumi - 3 gab
  • Cukurs - 5 ēdamkarotes
  • Mandeles - trīs saujas

Pagatavošana

1 min.
  1. Iesmērē ar eļļu apaļo formu, ieklāj smilšu mīklu vidēji plānā kārtiņā, ar dakšu sabaksti caurumiņus, lai labāk cepas
  2. Ieliec formu ar mīklu cepeškrāsnī apcepties, kad gaiši dzeltena, ņem ārā
  3. Uz mīklas izber saskaldītas mandeles
  4. Uzlej daliņu no ar cukuru saputotajiem olu baltumiem
  5. Virsū klāt saldētus ķiršus, pārber ar cukuru
  6. Pa virsu visam izklāj atlikušos olu baltumus - izcepusies kūka būs ar skaistu biskvītu pa virsu!
  7. Šī kūka sanāk ļoti sātīga. Vēl būtiski - nospiest saldētiem ķiršiem sulu, lai nav par slapju. Tad sanāk lieliski! :)

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize



Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes



Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi