Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Ķiršu - mandeļu pīrāgs

2007. gada 5. oktobris
Foto: Dolly Dolly
Pagatavošana
1 min
1. Iesmērē ar eļļu apaļo formu, ieklāj smilšu mīklu vidēji plānā kārtiņā, ar dakšu sabaksti caurumiņus, lai labāk cepas
2. Ieliec formu ar mīklu cepeškrāsnī apcepties, kad gaiši dzeltena, ņem ārā
3. Uz mīklas izber saskaldītas mandeles
4. Uzlej daliņu no ar cukuru saputotajiem olu baltumiem
5. Virsū klāt saldētus ķiršus, pārber ar cukuru
6. Pa virsu visam izklāj atlikušos olu baltumus - izcepusies kūka būs ar skaistu biskvītu pa virsu!
7. Šī kūka sanāk ļoti sātīga. Vēl būtiski - nospiest saldētiem ķiršiem sulu, lai nav par slapju. Tad sanāk lieliski! :)
Uz augšu